The Non-Sentimental Longshot

The Best Wursttype A Man Can Get.

Produktiva dagar

Kundbesök i dag
Jag har idag varit ute hos smarter marketing i alvik och bytt ett handtag på några fönster. Jag tycker att det är så roligt att jag äntligen får åka ut på sånna här jobb själv. Jag är precis klar med min utbildning för att bli fastighetsskötare, vilket inte är speciellt vanligt att tjejer blir så det känns kul att ha klarat det. Under utbildningen så var jag så klart ute på jobb, men det var ju min handledare som gjorde det mesta och om jag gjorde något så stod ju han där och inspekterade hur jag jobbade. Så det är skönt att få testa vingarna lite på egen hand nu.

Oftast så är jobbet som fastighetsskötare ganska lugnt och i perioder är det inte speciellt mycket att göra i kontrast till andra perioder då man åker ut på flera, flera jobb om dagen. Då kan det bli rätt hektiskt men jag gillar det också, det gör inte så mycket att det är mycket att göra eftersom att det allra oftast är väldigt omväxlande. Man hjälper ju till med allt från att byta en glödlampa, laga kranar, byta skåpsluckor, checka avlopp till att byta handtag på fönster och dörrar. Jag tror att det var denna ständiga omväxling var det som lockade mig till att välja detta jobbet faktiskt, jag tror inte att jag skulle klara av att sitta på ett kontor framför datorn hela dagarna. Jag känner mig själv tillräckligt bra för att veta att jag är alldeles för hyper för den typen av arbete. 

I morgon ska jag åka ut och byta två dörrar som av någon anledning har blivit förstörda, byta några lampor och jag ska också rensa ett avlopp (mysigt). det är vad som står på morgondagens agenda för min del och jag ser fram emot en ny produktiv dag!